Gastenboek

guestbook-WIHHier het Gastenboek van WIH

Even de spelregels voor onze babbelbox, de eerste keer dat u in het gastenboek schrijft zult u niet meteen uw bijdrage zien verschijnen dat heeft met het volgende te maken.

Om ongenode gasten te weren kijkt de webmaster altijd even wie er schrijft in ons gastenboek en als het goede vrienden zijn wordt uw bijdrage doorgelaten en dan zullen uw volgende bijdragen meteen verschijnen in onze babbelbox. Dus de eerste keer dat u schrijft niet in paniek raken dan moet de webmaster even zijn hand over zijn hart halen om te beslissen of het om goed volk gaat…..dus u bent op de hoogte en nu gewoon lekker babbelen ….

Wij hopen dat u allemaal met dezelfde drive hier van alles neer tikt wat u aan anderen wilt vertellen. Wij rekenen op uw sportiviteit dat we netjes blijven en tikken met respect !

Veel plezier … !

606 reacties op Gastenboek

 1. Henk Lenselink schreef:

  Ik heb jullie nieuwe website bekeken en die zag er strak en goed uit, ik miste alleen één ding en dat is het gastenboek. Of heb ik niet goed gekeken soms ? Verder wens ik het koor met de nieuwe naam “Adem-Noot” heel veel succes en plezier in de toekomst.
  Deze naam was trouwens goed van toepassing op mij toen ik moest stoppen bij het koor. Alleen de T van noot moest dan en D zijn. Want ik kwam toen regelmatig adem te kort bij de repetitie, vooral de 2e helft.
  Hartelijke groeten aan iedereen
  Henk Lenselink

 2. Ria Dingerdis schreef:

  Lieve mensen, Het was een ouderwetse gezellige vrolijke middag in Meereboer. Het Retrokoor met Henk was geweldig en fijn om samen met hen twaalf en een half jaar mee te kunnen vieren. Onder het zingen van wenen in Holland even met Annemie gedanst, want “Daar heb je vrienden voor”. Anja, het werd toch janken in Holland. Maar het nieuwe koor na de pauze “Adem noot” doet het samen met Gian Carlo geweldig. Deze middag zal nog lang na sudderen. Veel liefs van Ria Dingerdis

 3. Linda schreef:

  Vandaag de grote dag, eerst gezellig optreden in Cafe Meereboer in Oudorp samen met het Retrokoor uit Schagen,in de pauze onthulling van onze nieuwe koornaam ben zo benieuwd wat het gaat worden? zin in tot later allemaal en veel plezier .

 4. Joop schreef:

  Het is wat laat maar voor iedereen een zangrijk en mooi gezond 2019

 5. Joop schreef:

  Alle lezers van dit gastenboek een gezond en goed 2019

  Een tip, lees de Facebook pagina van ons koor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *