We gaan zingen op Texel 26 feb.

Zondag 26 februari gaat wenen op reis!
bordtexel-boot-001En wel naar het prachtige eiland Texel om daar te mogen optreden!
Een korenfestival in De Koog en wij zijn daarbij!

De Koog Texel 26 feb. middelpunt van de aarde.

We gaan per auto, bus,  trein  naar de boot terminal dit alles op eigen kosten. De overtocht per boot naar Texel is kosteloos voor ons koor en vanaf aankomst Texel gaan per gereed staande bus naar de Koog. We doen in het gezellige kustdorp De Koog ons optreden en dan  zullen de De Kogers weten wie weneninholland is. De stemmen zullen de stemming naar een hoogte punt van gezelligheid brengen en wij maken ondertussen veel plezier.

Nieuws over dit evenement uit de media: 

Dit jaar vindt de eerste editie van Korenslag Texel plaats. In de Dorpsstraat laten grote en kleine koren uit het hele land zich horen. Met meer dan zeven verschillende muziekgenres is er voor ieder wat wils.

Van een 50’s & 60’s- tot een Zeemanskoor, van Gospel tot Pop en van Smartlappen tot Schlagers, het belooft een mooie muzikale middag te worden! De koren zingen onder andere in Eetcafé Sjans, Restaurant Eigeweis, Eetcafé ’t Plein, Ribhouse Texel en Onder de Pomp. De toegang is gratis.

Bericht in de Texelse courant: Klik Hier

Zo snel als er meer info: bij ons binnen komt zetten we dat op deze site en FB kortom houdt u deze kanalen in de gaten…

Tot dan …..

Stichting HEK organisatie van o.a. dit festival

Stichting HEK organisatie van o.a. dit festival

Texel-boot-1-001

dekoogluchtfoto

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.