Weners gaan voor een mooi en muzikaal 2013

Donderdag 10 jan. gaan weners beste wensen wensen

Het jaar 2012 laten we achter ons liggen met mooie hoogte punten en wat hebben we weer veel mogen leren van onze dirigent ….. we zijn gevormd en gestemd. Maar zoals een oud Chinees gezegde vertelt “Goed kan altijd beter” en daar gaan we voor in 2013. We willen plezier maken en goed zingen zodat ze na een optreden gaan zeggen …. nou klonk best heel mooi. En daar doen we het voor…. die veer krijgen in je achterste en er een goed  gevoel aan over houden.

Bestuur

We kregen in 2012 een ander bestuur, Peter ging en Sippy kwam en er werd geschoven met de taken. De penningmeester Anja wisselde van functie en Sippy gaat nu de penningen beheren en Joop is de voorzitter van de weners geworden….. kortom eind goed al goed.

Wat brengt 2013 ?

Koffiedik kijken in onze muzikale doelstellingen is leuk maar beter is om onze agenda in te zien. We zien dat we 3 maart gaan optreden bij de Watersnip in Petten en 8 juni mogen we weer fietsen om de clubkas te spekken en hard te werken aan onze conditie. Natuurlijk komen er in de agenda nog meer data’s bij maar daar wordt hard aan gewerkt.

WIH zoekt nog steeds naar mannen die willen zingen !

Ria Sneekes1 035
Laten we proberen om met elkaar op verjaardagen en andere samenkomsten eens gaan polsen om mannen voor ons koor te interesseren. We hebben veel te bieden een kei van een koor met een boel gezelligheid en ambitie om steeds beter te presteren op muzikaal terrein. Dus dat is bij deze afgesproken een gezamenlijke lobby voor meer mannen ! En wat zijn we trots op de mannen die nu ons koor glans geven en Roel is weer back …… ja Roel alle weners zijn weer goed gemutst sinds je weer tussen ons in staat !

Nou dan rest mij niets anders om iedereen alvast vanaf deze plaats een gezond en muzikaal 2013 toe te wensen en dat donderdag het dak van Meereboer Party Centrum even een beetje omhoog gaat van het muzikale geweld van al die weners die er zin in hebben.

Veel Plezier ….. uw webmaster.

Wat is het toch een leuk koor…… best wel trots op deze weners !

Klik op de foto voor een groter Koor !

__________________________

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.